RESTAURACE

MENU

Týdenní menu

Menu 1. – 5. června 2020
Cena 99 Kč

 

Pondělí

Gulášová polévka 1, 3
1. Kuřecí plátek s sezamovém těstíčku, bramborová kaše a okurka 1, 3, 7
2. Rizoto s vepřovým masem a sýrem, sterilovaná okurka 7

 

Úterý

Kmínová polévka s krutony 1, 3, 7, 9
1. Hovězí maso s česnekovou omáčkou, vařené brambory 1, 7
2. Rizoto s vepřovým masem a sýrem, sterilovaná okurka 7

 

Středa

Fazolová polévka 1, 9
1. Smažený hermelín s hranolky, obloha 1, 3, 7
2. Rizoto s vepřovým masem a sýrem, sterilovaná okurka 7

 

Čtvrtek

Kuřecí vývar s kapáním 1, 3
1. Vepřové výpečky s kapustou, bramborový knedlík 1, 3
2. Rizoto s vepřovým masem a sýrem, sterilovaná okurka 7

 

Pátek

Bramborová polévka s uzeninou 1, 9
1. Smažená krkovice naložená v česneku, šťouchané brambory a kozí roh 1, 3, 7
2. Rizoto s vepřovým masem a sýrem, sterilovaná okurka 7

 

 

Obědové menu pro občany Rašovic, Heršpic, Nížkovic, Křižanovic a Hodějic rozvážíme
v čase 11:00 – 13:00. Objednávejte prosím v den rozvozu do 10:15 na tel. 602 811 013
www.nazelenemstatku.cz

JÍDELNÍ

lístek

NÁPOJOVÝ

lístek

VINNÝ

lístek

TÝDENNÍ

menu

POLEDNÍ MENU

KOKTEJLY

NEKUŘÁCKÉ

TV

REZERVACE

Rezervujte si stůl v restauraci